• We zijn al bijna 2 maanden weer aan het trainen en hebben al een paar wedstrijd gespeeld. 

  De JO9 team hebben de 1e 2 wedstrijden gespeeld in nieuwe speelvorm. Dat betekend een kleiner veld (het veldje is gecreëerd op het trainingsveld door vrijwilligers die mooie lijnen op het veld hebben gezet), geen scheidsrechter maar een spelbegeleider en gaat zo maar verder. Afgelopen zaterdag zijn we begonnen met spelers van JO15 te betrekken en als spelbegeleider bij de wedstrijd van JO9 te leiden. 
  In het nieuwe seizoen is het team versterkt met 3 jeugdleden erbij. Welkom Julia, Jayden en Billy. Ook is er een trainer bijgekomen zijn naam is Hashmat Wasiq en hij zal de kinderen  juiste voetbaltechniek aanleren. 

  JO11 heeft 2 nieuwe trainers  gekregen omdat Joey en Michael afgelopen seizoen gestopt zijn als trainers. Martino Versteeg en Maikel Hazelaar nemen hun stokje over. Speelvorm is nog niet gewijzigd. Bij JO11 is Noëlle Stap erbij gekomen om het team te versterken. 

  Bij JO15 is er ook wel wat gewijzigd. Zo zijn er net voor de zomerstop 3 leden gestopt, maar na de zomerstop trekt het weer aan. Naomi stap heeft namelijk het team versterkt en er komen soms potentiële nieuwe leden meetrainen. Ook bij JO15 is er een trainer erbij gekomen. Bart Hak heeft aangegeven om te helpen bij de jeugd. 

  Net voor de zomerstop stond opeens een groepje jongens op de stoep. Ze zochten een club waar ze konden voetballen. Natuurlijk waren ze van harte welkom. Hierover hebben we het JO19 team gecreëerd. Wel 16 enthousiaste jongens die graag samen willen voetballen. Gelukkig hadden we snel trainers. Jan Justin Jansen en Mert Okuyucu van SCZ, en nieuw bij SCZ  is Wim den Boer. De meeste jongens kende hem al, want hij had een paar jongens al getraind. 
  Welkom Simon Boerma, Syb van Dijkhuizen, Tim van Dijkhuizen, Rens van der Helden, Fabian van der Horst, Daan Jansen, Bram Ketting, Lars Ketting, Sam de Kruyf, Jan Kuppen, Pascal van Lavieren, Daan Levering, Kees van Oort, Dirk van der Pol, Lars de Vree en Devin de Wilde bij SCZ en veel succes in de competitie. 

  Als iemand nog graag wilt voetballen, je bent van harte welkom bij SCZ! 

  Trainingsdagen en technische staf:

  SCZ JO9-1: training dinsdag en donderdag van 18:30  uur tot 19:30 uur . 
  Technische staf: Sander Pegels en Hashmat Wasiq. 

  SCZ Jo11-1: training dinsdag en donderdag van 18:30 uur tot 19:30 uur. 
  Technische staf: Ko den Haan, Martino Versteeg en Maikel Hazelaar

  St scz/scr Jo15-1: training dinsdag en donderdag van 19:00 uur tot 20:15 uur
  Technische staf: Peter Nijhof, Bart Hak, Diederik van Aalst en Paulien Smits

   SCZ JO19: training dinsdag en donderdag van 19:00 uur tot 20:15 uur. 
  Technische staf: Wim den Boer, Jan Justin Jansen en Mert Okuyucu. 

  Jeugdcoördinator is Peter Nijhof
  Wedstrijdsecretaris jeugd is Areke van Ommeren.
  Scheidsrechter coördinator jeugd: Henk Honders 
  Keeperstrainer JO9/JO11: Henk Honders
  Keeperstrainer JO15: Rob van Os