• Steeds vaker horen wij dat kinderen niet kunnen voetballen omdat het voor de ouders financieel niet op te brengen is. Wij bij SCZ vinden dat iedereen moet kunnen sporten, daarom gaan wij vanaf aankomend seizoen geen contributie meer vragen voor jeugdspelers t/m O-15.

  Trainingstijden zijn:

  Dinsdagavond 18:30 tot 19:30
  Donderdagavond 18:30 tot 19:30

  Om te willen voetballen bij SCZ moet u uw dochter/zoon nog wel inschrijven. Na 6 proeftrainingen, en er wordt besloten om te blijven bij SCZ, moet het inschrijfformulier ingeleverd worden. Voor het inschrijven vragen wij een bijdrage van €20,-. Dit zijn de kosten van KNVB.

  Ook zijn we een actie begonnen om voetbalkleding, scheenbeschermers en voetbalschoenen in te zamelen zodat hier ook gebruik van gemaakt kan worden.

  " Elk seizoen zijn de kinderen wel uit hun voetbalkleding en/of voetbalschoenen gegroeid. 
  Dan doen we er niets mee of geven het weg aan bekenden.

  Aan de mensen die er niks mee doen willen we een oproep doen.

  Wij willen graag voetbalkleding en voetbalschoenen een 2e kans geven aan kinderen waarvan de ouders niet in staat zijn om deze middelen te kopen.

  Dus hebben jullie nog kleding en schoenen liggen en doen jullie er niks mee? Doneer het! Bij de bar kan dit ingeleverd worden tijdens trainingsavonden en wedstrijddagen.

  Alvast super bedankt!"

  Voor meer info, mail naar scz.secretariaat@gmail.com