• Wil je je aanmelden bij SCZ dan kun je je online aanmelden via het online inschrijfformulier. Aanmelden via een Word document kan ook. Download dan het inschrijfformulier onderaan de pagina, vul deze volledig in en stuur deze samen met een digitale pasfoto naar de scz.secretariaat@gmail.com..

  CONTRIBUTIES 2018-2019

  Sinds seizoen 2017/2018 innen we de contributie via Nikki-Online. Via e-mail of sms worden de leden geïnformeerd over de betaalmogelijkheden.

  JEUGD

  Teams

  Contributie

  Opmerking

  JO8/9

   €  0

  Inschrijfgeld €  20

  JO10/11

   €  0

  Inschrijfgeld €  20

  JO12/13

   €  0

  Inschrijfgeld €  20

  JO18/19

  €   125

  Inschrijfgeld €  30

   

  SENIOREN

  Categorie

  Contributie

  Opmerking

  Senioren

   € 200

  Inschrijfgeld €  50

  Club van 50

   €  50

   

  Vrijwilligersbijdrage

  Net als andere verenigingen bestaat SCZ dankzij zijn vele vrijwilligers. Naast de contributie houden we, om vrijwilligerswerk te stimuleren, jaarlijks € 25,00 vrijwilligersbijdrage in. Aan het eind van het seizoen storten we dit bedrag terug, indien in desbetreffende seizoen 5 uur vrijwilligerswerk is verricht. 

  DIGITALE SPELERSPAS

  Alle spelende KNVB-leden vanaf de JO8 moeten in het bezit zijn van een digitale spelerspas. De KNVB heeft hiertoe besloten. Dit betekent dat kandidaat-leden die 8 jaar of ouder zijn samen met het inschrijfformulier een recente foto moeten aanleveren. Deze foto ontvangen we het liefst digitaal. Eis is dat het hoofd duidelijk herkenbaar afgebeeld staat zodat een scheidsrechter de foto en speler goed kunnen vergelijken bij een eventuele pascontrole. Voor het vervaardigen van de spelerspas is toestemming nodig van de speler/speelster of zijn/haar ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

  OVERSCHRIJVING

  Voor nieuwe spelers, die bij SCZ komen voetballen en korter dan 3 jaar geleden elders gevoetbald hebben, moeten we een overschrijving aanvragen. De oude club zal dan beoordelen of aan alle verplichtingen voldaan zijn en de overschrijving goedkeuren als dat het geval is. Meld je ook altijd af bij je oude club zodat ze je uit kunnen schrijven.

  Overschrijvingen voor het nieuwe seizoen dienen voor 15 juni plaats te vinden. Gedurende het seizoen kunnen spelers in de A categorie alleen in de winterstop overgeschreven worden. Met dispensatie (bv verhuizing of wijziging in werksituatie) is overschrijving misschien wel mogelijk. Voor spelers in de B categorie en de jeugd gelden minder strenge regels.

  AFMELDEN/MUTATIES

  Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen rechtstreeks via de ledenadministratie. Dit kan schriftelijk of per mail. Voor alle leden (en hun ouders) geldt, dat het onderling afmelden of doorgeven van mutaties bij trainer, leider en/of bestuurslid niet voldoende is en er altijd een schriftelijke of online afmelding/mutatie bij de ledenadministratie vereist is. Een seizoen loopt van 1 juli tot 1 juli het jaar daarop. Bij afmeldingen na 1 juli worden er kosten in rekening gebracht omdat je dan al ingeschreven bent bij de KNVB en wij hiervoor al kosten hebben gemaakt.