• Er wordt weer gevoetbald, hoe leuk is het om ook wedstrijdverslagen terug te lezen op de homepage van SC Zoelen en op jullie eigen teampagina's. Dit kun je helemaal zelf doen!

  Weten hoe?

  Naast wedstrijdverslagen van seniorenteams zien we natuurlijk graag ook verslagen van junioren en pupillen wedstrijden op onze website verschijnen. Een kleine moeite maar een hoop plezier! In een wedstrijdverslag kunt u bijvoorbeeld welgemeende adviezen opnemen of een team/speler/speelster een hart onder de riem steken als het even niet meezit.

   

  Wie schrijft?
  Soms is er een vaste 'verslaggever' van een team maar je kunt een wedstrijdverslag maken natuurlijk ook prima laten rouleren binnen de spelers/oudersgroep. Altijd leuk om te lezen hoe bijvoorbeeld spelers zelf een wedstrijd hebben ervaren.

  En om het allemaal nog laagdrempeliger te maken: een wedstrijdverslag kunt u zelf uploaden! Van de upload mogelijkheid (rechtsonder op de hoofdpagina) kan dus zelf gebruik worden gemaakt! 

   

  Ethiek
  Voor content (inhoud) die op de website geplaatst wordt, zoals nieuwsberichten en wedstrijdverslagen, hanteert SCZ de ethiek dat deze niet beledigend of aanstootgevend mag zijn. Content die hier niet aan voldoet wordt verwijderd of aangepast! 

   

  Tip
  Schrijf uw wedstrijdverslag eerst in een txt-bestand of Word document zodat u deze kunt controleren voordat u deze upload. Met de copy en paste methode plakt u de tekst dan bij invulveld "verslag". Let op: u kunt een geuploade tekst niet meer wijzigen. U kunt dan nog wel een email sturen met het verzoek om aanpassingen te verrichten. 

   

  Werkwijze
  Kijk rechtsonderaan op de homepage op de knop "Wedstrijdverslag uploaden". Hierna verschijnt een invulmenu waarvan vrijwel alle onderdelen verplicht ingevuld moeten worden.

  • Kies uit de lijst het juiste SCZ team waarop het wedstrijdverslag betrekking heeft
  • Thuisteam of Uitteam: is dit een SCZ team gebruik dan niet de naam "SCZ" maar "Zondag 1" of "JO11-1" etc. Is dit de tegenstander van SCZ, gebruik dan de combinatie clubnaam en team (bijvoorbeeld CDW O11-1 of Geinoord 2)
  • Resultaat thuissteam: aantal doelpunten gescoord door het thuisteam
  • Resultaat uitteam: aantal doelpunten gescoord door het bezoekende team
  • Titel: geef een pakkende, motiverende titel op en gebruik vooral NIET de namen van de teams, dat heeft u immers al gedaan
  • Verslag: ruimte voor uw verslag.
  • Foto: niet verplicht, maar wel zo fraai. Gebruik GEEN onzin foto’s maar een toepassende zoals teamfoto of actiefoto uit de betreffende wedstrijd of desnoods een passend plaatje gevonden op internet
  • Wachtwoord: we maken het u vooralsnog gemakkelijk: dit is => uploadscz2018. Voorlopig staat de webredactie het vrij uploaden van wedstrijdverslagen toe. Mocht in de komende tijd blijken dat dit niet werkt of dat er misbruik van gemaakt wordt, dan zal het wachtwoord gewijzigd maar niet bekend gemaakt worden.

  Controleer nog even of u alle invulvelden ingevuld hebt en klik op de knop "Versturen" om het uploaden af te ronden. Het wedstrijdverslag wordt zowel op de hoofdpagina als de teampagina getoond (dit kan enkele minuten duren).