• De huidige voetbal.nl app hebben we omgetoverd naar een clubapp en is er voor iedereen die bij SCZ voetbalt, maar ook voor alle familieleden van onze spelers, sponsors en fans van onze mooie club. Download de voetbal.nl app op je smartphone. Je kunt inloggen met het emailadres waarmee je bij SCZ geregistreerd staat. Ben je geen lid van onze vereniging, dan kan je ook gewoon met je emailadres registreren en SCZ als favoriet toevoegen.

  Via de app kun je het volledige wedstrijdprogramma van jouw team zien, met alle relevante informatie over de wedstrijd, routebeschrijving, kleedkamerindeling en meer. Bovendien krijg je via de voetbal.nl app ook alle relevante informatie over jouw eigen team, trainingen en nieuws en evenementen van SCZ. We zullen de app, de komende periode gaan vullen met de onderstaande mogelijkheden:

  De mogelijkheden en voordelen van onze clubapp:

  • Altijd op de hoogte van het clubnieuws
  • Evenementen zoals toernooien, vergaderingen, feestavonden etc.
  • Wedstrijdprogramma, uitslagen, standen en wedstrijddetails zoals tijd, locatie, veld, kleedkamer, aan- en afwezigheid aangegeven (bij je team)
  • Een ander team altijd snel en eenvoudig te volgen door het team als favoriet aan te duiden (menu - zoeken - team zoeken - tik op de ster) 
  • Zichtbaarheid met naam en foto in de voetbal.nl app en bij je team op website zelf aan te passen (menu - algemeen - instellingen - mijn persoonsgegevens - zichtbaarheid)
  • Altijd op de hoogte van belangrijke updates zoals afgelastingen van wedstrijden, trainingen e.d door het aanzetten van pushberichten/notificaties (menu - algemeen - instellingen - pushberichten)
  • Koppeling van jouw wedstrijdprogramma aan je digitale agenda (team - programma - kalender). Let wel op: de koppeling aan je agenda is een in-app aankoop
  • Belangrijk nieuws vanuit de club via pushberichten. Vergeet niet om via instellingen, je toestel als voorkeursapparaat in te stellen

  Een aantal van bovenstaande mogelijkheden krijgen verder op deze pagina extra uitleg. 

  Dowload de voetbal.nl app op je smartphone in de App-store of Google Playstore.

 •  

  • Via de instellingen in het menu van de voetbal.nl app kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van SCZ. Er zijn 3 mogelijkheden met betrekking tot jouw zichtbaarheid; normaal, beperkt en afgeschermd.

  Standaard staat je profiel op afgeschermd en is daarmee alleen zichtbaar voor scheidsrechters en verenigingsofficials. 

  Bij normaal is je naam en foto zichtbaar, bij beperkt is alleen je naam zichtbaar en bij afgeschermd is je naam en foto niet zichtbaar.  

  Hoe kan ik mijn zichtbaarheid aanpassen? 

  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu 
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn gegevens - mijn persoonsgegevens
  4. Ga naar zichtbaarheid en vink daar de optie normaal, beperkt of afgeschermd aan.

  We hopen, dat eenieder zijn nivo op normaal of beperkt wil zetten, zodat we als club volop gebruik kunnen maken van de mogelijkheden. De keuze is echter aan het lid zelf of aan de ouders bij leden onder de 16 jaar. Kan je geen zichtbaarheid aanpassen van jezelf of van je kinderen, dan staan je gegevens niet correct in de ledenadministratie van de vereniging.

  Je kan het juiste email adres dan doorgeven aan: josinevanbemmel@hotmail.com

  Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 • Houd je daarnaast ook bezig met wedstrijdverwerking van gespeelde wedstrijden als teammanager? Klik op het onderstaande plaatje voor meer uitleg over de KNVB wedstrijdzaken app voor nog meer uitleg over beide apps.